CreativeME

Grafische vormgeving en beeldbewerking

About ME

Creative ME maakt communicatiemiddelen in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om een nieuwe huisstijl, een opfrisser van uw huidige huisstijl, magazine, flyer of juist een eenvoudige website.

Ik, Esther van Krimpen, ben het creatieve brein achter Creative Me. Als grafisch ontwerpster werk ik voor uiteenlopende opdrachtgevers. Mijn missie is om de beste creatieve vormoplossing voor uw communicatieboodschap te vinden. Professionaliteit, creativiteit, efficiency en helderheid staan daarbij voor mij voorop.

Ook voor beeldbewerking kunt u bij Creative ME terecht. Of het nu gaat om de productfoto’s voor uw webshop of een van uw mooiste foto’s voor op een canvas.

Voor particulieren en verenigingen kan Creative ME ook communicatiewensen vormgeven. Ik ontwerp bijvoorbeeld posters of flyers voor uw evenement. Maar ook een origineel geboortekaartje of een eenvoudige website.

Bent u benieuwd naar mijn werk? Bekijk dan mijn portfolio op See ME.
U kunt natuurlijk ook direct contact met mij opnemen. Dan bespreken we samen wat ik voor u kan betekenen.

REFERENTIES

Dick en Gewieke:

We hadden voor het ontwerp van onze trouwkaart een voorgesprek gehad waarbij we konden aangeven wat we wilden. Het moment dat we de ontwerpen zagen, was het moment dat we zeker wisten dat we bij Creative ME goed zaten.

De samenwerking was heel erg fijn! Esther is heel erg flexibel…altijd bereid om te reageren op vragen en dat ook meteen te veranderen in het ontwerp. Ze denkt mee en is ook bereid om veel werk te doen!     Ze was bereid om net dat stapje extra te zetten en het daardoor op een hoger plan te brengen! Heel erg bedankt!

De trouwkaart vind je hier

Melissa en Harm Jan:

De kaart is echt ontzettend mooi geworden! We zijn heel erg blij met het resultaat. Het is nog mooier geworden dan we hadden gehoopt.
Toen we, nadat we de ontwerpen gezien hadden, weer een afspraak hadden om deze te bespreken en zagen dat ze zelf had zitten waterverven waren we helemaal om. We vonden het zo gaaf om te zien dat haar creativiteit op papier iets ontzettend moois werd wat onze trouwkaart was.
Wat ik ook erg prettig vond was dat ze altijd open stond voor eventuele aanpassingen en ook meedenkt in oplossingen en andere mogelijkheden. Zo kwamen we echt tot iets moois maar ook nog iets wat handig is.
We hebben alleen maar positieve reacties gekregen op de kaarten. Iedereen vond ze echt heel feestelijk en bijzonder. Van bijna al onze gasten kregen we direct een berichtje met complimenten over de kaart. En het enige wat ik dan kon antwoorden was dat ik ook heel erg blij ben met het resultaat en dat ze nog mooier zijn geworden dan ik durfde te hopen.
Echt heel erg bedankt voor het meedenken,  de gezelligheid en creativiteit!

De trouwkaart vind je hier

© 2024 CreativeME

Thema door Anders Norén